agonia
romana

v3
 

Agonia - Ateliere Artistice | Reguli | Mission Contact | Înscrie-te
poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
armana Poezii, Poezie deutsch Poezii, Poezie english Poezii, Poezie espanol Poezii, Poezie francais Poezii, Poezie italiano Poezii, Poezie japanese Poezii, Poezie portugues Poezii, Poezie romana Poezii, Poezie russkaia Poezii, Poezie

Articol Comunităţi Concurs Eseu Multimedia Personale Poezie Presa Proză Citate Scenariu Special Tehnica Literara

Poezii Rom�nesti - Romanian Poetry

poezii


 


Texte de acelaşi autor


Traduceri ale acestui text
0

 Comentariile membrilor


print e-mail
Vizionări: 1432 .



Reflectie
personale [ Gânduri ]

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
de [OBISMAR ]

2008-10-04  |     | 



Nu este decât o reflecție dezamăgitoare, un fragment rupt al gândurilor mele, dar cu toate acestea am să îndrăznesc totuși să vă dezvălui și vouă o mică părticică din acestea.
Am să le urmaresc pașii cu lupa din postura cetațeanului dezamăgit și descumpănit
de schemele și jocurile lor mizerabile.
Am sa râd de am să mă prăpădesc atunci când prostimea va face aceiași incredibilă greșeală, ca de obicei și mai mult ca sigur va oferi și de această dată încrederea lor unor persoane așa sinistre și cu suflete de a dreptul mucegăite.
Râd ori de câte ori le văd mutrele penibile pe sticla televizorului și în același timp plâng ori de câte ori le observ aroganța ieșită din comun, cu care tratează situațiile de criză și continuă să debiteze o grămadă de aberații cu atât de multă ușurință și nonșalanță.
Dar știu totuși și sunt cât se poate de optimist că va veni și momentul meu de grație.
Oricum, dar până atunci nu-mi rămâne decât rabd și să privesc în continuare la scenele lor dizgrațioase și demne de tot disprețul din lumea aceasta.
Prin urmare permiteți-mi să-mi spun eu însumi în mintea mea că dacă voi avea vreodată șansa și voi ajunge vreodată acolo unde sunt ei acum, îmi voi repeta încontinuu pentru mine însumi următoarele cuvinte:
”AȘA NU, AȘA CEVA NICIODATÃ NU SE FACE, AȘA CEVA ESTE IMPOSIBIL ȘI DE NEIMAGINAT”
și astfel să încerc să îndrept măcar un pic din tot răul făcut de acești ipocriți care se laudă și se mândresc cu faptul că își zic politicieni. De fapt aceștia mai mult se autointitulează politicieni, deoarece din punct de vedere moral, cât și al caracterului lor sunt cu mult prea departe de această așa zisă categorie, iar în fapt și în realitate acești oameni demni de tot disprețul, dacă le mai pot spune oameni și mai degrabă ființe dezagreabile și infecte, nici nu realizează și nici prin vis nu le trece cât de mult rău au putut să facă tuturor generațiilor ce vor urma și cu atât mai puțin le va trece prin mințile lor întortocheate și dominate de acei neuroni amărâți ce au încetat cu mult timp în urmă să mai facă sinapse și să comunice între ei.

.  |










 
poezii poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
poezii Casa Literaturii, poeziei şi culturii. Scrie şi savurează articole, eseuri, proză, poezie clasică şi concursuri. poezii
poezii
poezii  Căutare  Agonia - Ateliere Artistice  

Reproducerea oricăror materiale din site fără permisiunea noastră este strict interzisă.
Copyright 1999-2003. Agonia.Net

E-mail | Politică de publicare şi confidenţialitate

Top Site-uri Cultura - Join the Cultural Topsites!