agonia
romana

v3
 

Agonia - Ateliere Artistice | Reguli | Mission Contact | Înscrie-te
poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
armana Poezii, Poezie deutsch Poezii, Poezie english Poezii, Poezie espanol Poezii, Poezie francais Poezii, Poezie italiano Poezii, Poezie japanese Poezii, Poezie portugues Poezii, Poezie romana Poezii, Poezie russkaia Poezii, Poezie

Articol Comunităţi Concurs Eseu Multimedia Personale Poezie Presa Proză Citate Scenariu Special Tehnica Literara

Poezii Rom�nesti - Romanian Poetry

poezii


 


Texte de acelaşi autor


Traduceri ale acestui text
0

 Comentariile membrilor


print e-mail
Vizionări: 686 .



Noaptea în suferință se usucă
personale [ ]

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
de [Mely ]

2009-02-05  |     | 






Am coborât într-un ecou alb-negru lipsit de picătura de esență care o găsesc împlinită în apartenența unei lacune metalizate de absolut.

Totul este letal în existențe care trăiesc în paralelismul degradat și orb. Răceala lor mă arde și-mi escaladează trupul, se evaporă în mediul unui văl exitus care interacționează adversiv și dă rezultate inconcrete pe obrazul ros de același unic trecător.

Starea separată de uitare respiră odată cu pulsul zăvorât, cu trăirea ce se cufundă în interiorul zugrăvit de strălucirea umbrelor celeste.

Noapte bună, durere, momentan adorm în erodarea altei stări, a fantomei proprii care se exilează într-un câmp magnetic fără poli... dar e doar vântul, am uitat geamul tristeții deschis! E frig și tremur într-o secundă anume, ritm dat de bătaia moartă a vieții care se așează pe cel mai șubred loc - în al meu trup, un centru al simțirilor marginalizate de către cei din jur.

De ar păși o lume-ntreagă peste deșertul fad, de ar fi călcat de o oază de nemulțumiri și numai de bătăturile tălpilor străine, același nisip mai pustiit ar fi.

Și luna răstignită-n întuneric, rănită se plimbă-n fiecare anotimp, sângerând bucăți de aștrii, inspiră un cer neatins, și veștedă cade pe pământul incisiv.

.  |










 
poezii poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
poezii Casa Literaturii, poeziei şi culturii. Scrie şi savurează articole, eseuri, proză, poezie clasică şi concursuri. poezii
poezii
poezii  Căutare  Agonia - Ateliere Artistice  

Reproducerea oricăror materiale din site fără permisiunea noastră este strict interzisă.
Copyright 1999-2003. Agonia.Net

E-mail | Politică de publicare şi confidenţialitate

Top Site-uri Cultura - Join the Cultural Topsites!