agonia
romana

v3
 

Agonia - Ateliere Artistice | Reguli | Mission Contact | Înscrie-te
poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
armana Poezii, Poezie deutsch Poezii, Poezie english Poezii, Poezie espanol Poezii, Poezie francais Poezii, Poezie italiano Poezii, Poezie japanese Poezii, Poezie portugues Poezii, Poezie romana Poezii, Poezie russkaia Poezii, Poezie

Articol Comunităţi Concurs Eseu Multimedia Personale Poezie Presa Proză Citate Scenariu Special Tehnica Literara

Poezii Rom�nesti - Romanian Poetry

poezii


 


Texte de acelaşi autor


Traduceri ale acestui text
0

 Comentariile membrilor


print e-mail
Vizionări: 2478 .



Obisnuit
personale [ Gânduri ]
Iubitului meu

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
de [Alexia ]

2003-06-05  |     | 



Iubitul meu este un om obisnuit. Un om ca toti ceilalti, care te intriga de la prima vedere. Ai vrea doar sa il saluti si sa iti vezi mai departe de treburile tale. Dar nu poti. Eu nu pot. De cele mai multe ori iubitul meu ma dojeneste. Din dierse motive. Obisnuit, fara sa se dezminta de conditia sa de om obisnuit, de altfel. Dar cu atata dragoste incat as prefera sa ma certe mereu.
Iubitul meu este un om obisnuit. Doarme obisnuit, cu capul pe o perna mica si nu prea se inveleste. Cand doarme i se aduna visele intre gene si se incrunta. Are un rid caraghios chiar in mijlocul fruntii. De la vise i se trage. Si uneori zambeste si ma trage mai aproape de el. Cu atata dragoste, incat as dori sa doarma mereu.
Iubitul meu este un om obisnuit. Cand ma priveste, cand ma saruta, cand ma atinge, intregul meu univers se infioara. Si imi infloresc in suflet primaveri pe care stiu ca nu le voi pierde nicicand. Si pentru ca iubitul meu este un om obisnuit, as vrea sa traim "obisnuit" o vesnicie. Doua.

.  |










 
poezii poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
poezii Casa Literaturii, poeziei şi culturii. Scrie şi savurează articole, eseuri, proză, poezie clasică şi concursuri. poezii
poezii
poezii  Căutare  Agonia - Ateliere Artistice  

Reproducerea oricăror materiale din site fără permisiunea noastră este strict interzisă.
Copyright 1999-2003. Agonia.Net

E-mail | Politică de publicare şi confidenţialitate

Top Site-uri Cultura - Join the Cultural Topsites!