agonia
romana

v3
 

Agonia - Ateliere Artistice | Reguli | Mission Contact | Înscrie-te
poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
armana Poezii, Poezie deutsch Poezii, Poezie english Poezii, Poezie espanol Poezii, Poezie francais Poezii, Poezie italiano Poezii, Poezie japanese Poezii, Poezie portugues Poezii, Poezie romana Poezii, Poezie russkaia Poezii, Poezie

Articol Comunităţi Concurs Eseu Multimedia Personale Poezie Presa Proză Citate Scenariu Special Tehnica Literara

Poezii Rom�nesti - Romanian Poetry

poezii


 


Texte de acelaşi autor


Traduceri ale acestui text
0

 Comentariile membrilor


print e-mail
Vizionări: 2354 .



## nu aprobați ## poezie.ro își lărgește echipa editorială
articol [ Internet ]
cei mai capabili membri ai poezie.ro sunt invitați să participe Colecţia: noutăţi, scame, recomandări

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
de [raduh ]

2006-01-04  |     | 



... foto: Ruth Strong ...


+ + + + material DRAFT, în lucru, aștept păreri + + + + + ROG NU APROBAÞI ÎNCÃ

Anul 2005 a fost un an extraordinar pentru evoluția comunității poezie.ro, chiar dacă spiritul de gașcă a avut foarte mult de suferit de pe urma unor evenimente și întâmplări mai mari sau mai mici, care au zguduit uneori diverse ramuri ale acestui proiect.
Eu privesc această situație ca pe un lucru bun într-un univers social care este departe de a fi perfect însă care ne permite să interacționăm și să evoluăm în lumea literară. Eu personal pot să afirm că simt aceasta evoluție.
Discuțiile pe care le-am purtat pe parcursul Festivalului de la Putna, abia încheiat, și concluziile pe care le-am avut pe parcursul acestui festival îmi întăresc convingerea că 2006 va fi un an extraordinar pentru cei care se voi implica în viața acestei comunități.
În perioada următoare vor avea loc mai multe schimbări care vor afecta viața acestei comunități. Mă refer acum la schimbări de ordin tehnic ce vor afecta siteul, la schimbări de strategie, care se vor aplica modului în care poezie.ro interacționează cu restul lumii literare și culturale românești și internaționale, la schimbări în cadrul echipei poezie.ro, care sunt și pretextul acestui material.

Mai precis, având în vederele structurile viitoare pe care ni le-am propus pentru activitățile noastre, reprezentate în primul rând la nivelul acestui site, am hotărât să vă invităm să vă depuneți candidatura pentru a face parte din echipa editorială a poezie.ro și a altor siteuri care compun acum grupul Agonia.Net. Toate pozițiile pe care vă invităm să candidați sunt posturi pe care le puteți ocupa și pe care veți activa sub formă de voluntariat.
Noua echipă editorială va fi coordonată de un consiliu format în cea mai mare parte din actualii editorii, care vor avea un rol important în deciziile de strategie ce privesc comunitatea și proiectele ei. Fiecare proiect, subproiect și pe alocuri chiar fiecare arie de activitate va avea unul sau doi coordonatori și eventual mai mulți colaboratori. Colaboratori vor comunica direct cu coordanatorii de proiecte care vor face parte din echipa editorială, în afara consiliului de coordonare.
Ca să ofer un exemplu clar, dacă ne vom propune să urmărim toate evenimentele culturale din România, proiectul va fi coordonat de 2 sau mai multe persoane care vor avea la îndemână toate mijloacele (email, acces la diverse facilități tehnice, posibilitatea de consultare directă a editorilor) pentru a putea realiza această activitate. Entitățile care vor dori să ia contact cu noi pentru a ne propune participarea la astfel de evenimente vor avea contactul principal cu acești responsabili de proiect.


.  |










 
poezii poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
poezii Casa Literaturii, poeziei şi culturii. Scrie şi savurează articole, eseuri, proză, poezie clasică şi concursuri. poezii
poezii
poezii  Căutare  Agonia - Ateliere Artistice  

Reproducerea oricăror materiale din site fără permisiunea noastră este strict interzisă.
Copyright 1999-2003. Agonia.Net

E-mail | Politică de publicare şi confidenţialitate

Top Site-uri Cultura - Join the Cultural Topsites!