agonia
romana

v3
 

Agonia - Ateliere Artistice | Reguli | Mission Contact | Înscrie-te
poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
armana Poezii, Poezie deutsch Poezii, Poezie english Poezii, Poezie espanol Poezii, Poezie francais Poezii, Poezie italiano Poezii, Poezie japanese Poezii, Poezie portugues Poezii, Poezie romana Poezii, Poezie russkaia Poezii, Poezie

Articol Comunităţi Concurs Eseu Multimedia Personale Poezie Presa Proză Citate Scenariu Special Tehnica Literara

Poezii Rom�nesti - Romanian Poetry

poezii


 


Texte de acelaşi autor


Traduceri ale acestui text
0

 Comentariile membrilor


print e-mail
Vizionări: 572 .



Declarație de dragoste pentru cel ce fuge
personale [ ]

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
de [IIsiris ]

2008-01-22  |     | 



Nu-mi pare rău. Nu am remușcări pentru ce ți-am făcut . Este doar modul meu de a reacționa . Ai vrut o tarfă. Ai avut-o . Dupa ce te joci, fugi . Chiar crezi că dacă fugi suficient de repede , nu o sa te atașezi? Am o veste proastă . Am incercat asta mai demult … seen it, done it! Nu funcționeaza. Legea atracției : cu cat fugi mai repede de cineva , cu atat mai mult aceea persoana iți va ocupa mintea. In cazul tău, sufletul.
Paradoxal, dar din prea multa dragoste , am preferat să te bag in patul meu , decat să ajungi in ale altora. Decat sa ranești pe altcineva , am preferat să te am langa mine. Chiar și pentru cateva ore. Doar că in orele alea tu imi ofereai un pat și eu pe mine.
Cand mi-a venit prima dată ideea, mi-a fost rusine de mine. Nu am crezut ca am curajul să o duc pana la capăt. Ma tulburam numai gandindu-mă la ea. Ce să iți spun? Ce explicație aș fii putut să iți ofer? De ce să o fac? Si totusi, de ce nu? M-ai tratat ca pe una, vei avea una. O tarfă. Nu vrei mai mult , nici eu nu pot să inchid ochii. Va fii ca un bonus , un cadou din partea mea .
Si ți-ai făcut iar apariția la ușa mea. Draguț ca intotdeauna. Si eu care incercam să termin un joc pentru copii la calculator. Aveam atata treabă. Nu ai fii putut ghici ce te așteaptă. Cand ți-am cerut dreptul la o dorință, ai refuzat să mi-a indeplinești inainte de a o auzi. Mi-ar fii fost mai usor. Momentul cel mai greu. Cum aș fii putut să iți spun ce imi doresc , fara sa par aiurea? Nimic nu mi s-a parut mai greu decat acele cuvinte. Te uitai la mine , asteptai dorința. Oricum eram deplasată. Ar fii parut doar pervers. Eram goi , tu vroiai ca de obicei mai mult… Chipul tău a ramas preț de o clipă stană cand ți-am cerut sa te masturbezi in fața mea . Mi s-a parut o eternitate. Ai incercat și de data asta sa faci ce vrei , dar nu a mai mers.
Iți mulțumesc că mi-ai indeplinit dorința. Acum simți și tu frustrarea acelui gol ce nu se umple prin sex. Acum poți fugi mai departe. Nu mai contează atat de tare. Parcă incerc o urmă de regret. Sau poate nu. Cuvantul dragoste e mult prea mare , dar iubire pentru cel de langa mine se potrivește. Te iubesc suficient de mult ca să cred ca ai nevoie de un șoc. Si nu de la un străin.
Am bajbait niște cuvinte , de ce, cum , care a fost sensul… cuvinte , nimic mai mult. Nu aș fii putut să iți zic. Poate mai tarziu , poate data viitoare.
Ochii tăi erau goi. Ochii de care m-am indragostit eu acum 5 ani erau plini de viată. De vise. Stiai ce vrei. Sper să te mai revad o dată inainte să plec din oras. Cu zambet de ștrengar, cu sufletul senin, fără fantoma ei. Celei pe care ai iubit-o 5 ani și pe care ai vrut să o uiti. Pentru o imagine , iți dăruiesc o rugăciune. Eu sper sa vă impăcați , ca tu să fii iar fericit.
Pană atunci , din prea multa dragoste ( și ipocrizie daca vrei , dar te rog să nu mă judeci) te aștept… aceași adresă, același etaj , eu și un pat. Nu vei mai avea nevoie de alta pană cand vei știi incotro o vei apuca. Si cand vei afla , vom pleca mai departe. Fiecare pe drumul lui. Pană atunci , pe data viitoare. Promit că o sa fiu cuminte și ascultatoare. Mint, dar cel puțin o sa incerc.

IriS

.  |










 
poezii poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
poezii Casa Literaturii, poeziei şi culturii. Scrie şi savurează articole, eseuri, proză, poezie clasică şi concursuri. poezii
poezii
poezii  Căutare  Agonia - Ateliere Artistice  

Reproducerea oricăror materiale din site fără permisiunea noastră este strict interzisă.
Copyright 1999-2003. Agonia.Net

E-mail | Politică de publicare şi confidenţialitate

Top Site-uri Cultura - Join the Cultural Topsites!