agonia
romana

v3
 

Agonia - Ateliere Artistice | Reguli | Mission Contact | Înscrie-te
poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
armana Poezii, Poezie deutsch Poezii, Poezie english Poezii, Poezie espanol Poezii, Poezie francais Poezii, Poezie italiano Poezii, Poezie japanese Poezii, Poezie portugues Poezii, Poezie romana Poezii, Poezie russkaia Poezii, Poezie

Articol Comunităţi Concurs Eseu Multimedia Personale Poezie Presa Proză Citate Scenariu Special Tehnica Literara

Poezii Rom�nesti - Romanian Poetry

poezii


 


Texte de acelaşi autor


Traduceri ale acestui text
0

 Comentariile membrilor


print e-mail
Vizionări: 4178 .



Arcada, numărul VIII
presa [ ]

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
de [Petre_Andrei ]

2007-10-15  |     | 



Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket


Numărul 8 al revistei apare pentru a vă însenina toamna și pentru a vă oferi distracție la cel mai înalt nivel. Vă veți simți bine în paginile în care veți regăsi clipe magice, pe gustul fiecărui cititor. Vă veți întâlni cu scriitori tineri, ca Loredana Cristea, dar și cu scriitori experimentați, ca Gheorghe Izbășescu și veți descoperi cu stupoare că aceștia se întâlnesc în... Esenin.
Încălzirea globală este astăzi unul dintre cele mai controversate subiecte. Veți descoperi în ARCADA că problema nu este decât o iluzie alarmistă. Graficele și informațiile vă vor convinge că nu ne îndreptăm spre apocalipsă. Nu trebuie decât să ne trăim viața, preferabil la intensitate maximă. Lumea nu trebuie să îi creadă pe alarmiști, pentru că aceștia sunt mânați întotdeauna de interese oculte sau de inconștiență. Descoperiți informații, descoperiți un zâmbet. ARCADA este întotdeauna aici, doar pentru voi.

“Toamna anului 2007 dovedește încă o dată necesitatea unor transformări radicale ale actului artistic. Publicul știe să ceară, iar creatorii, dacă vor să se impună, trebuie să ofere. Nu poți înșela publicul, pentru că el este singurul element care justifică creația. Nu facem “artă pentru artă”, pentru că suntem în mileniul III și trebuie să ne comportăm ca atare. Lumea nu are nevoie de genii neînțelese, lumea nu are nevoie de eterni frustrați. Nu, avem nevoie de profesioniști, avem nevoie de oameni capabili să își facă treaba foarte bine. În cultură, avem nevoie de entertaineri!
ARCADA este revista în care puteți să găseți ceva pe gustul fiecăruia. O echipă de profesioniști muncește pentru a vă oferi o călătorie cât mai frumoasă. Fiecare cuvânt, fiecare imagine, există pentru a-i oferi cititorului o experiență de neuitat.
Întoarceți pagină după pagină și relaxați-vă... ARCADA există pentru că vrem să vă oferim cultură într-un mod profesionist, fără ifose, vrem să vă oferim entertainment și vrem să vă întoarceți cu plăcere la aceste pagini. Cititorul nu are nicio obligație și iată de ce fiecare cititor câștigat înseamnă atât de mult...
În prag de toamnă, am adunat materiale variate numai pentru dumneavoastră. În cazul în care articolele noastre vă stârnesc, așteptăm orice comentariu pe adresele redacției, fie prin poștă, fie prin e-mail, fie folosind unul dintre numerele de telefon. Cititorul este până la urmă stăpânul nostru, iar părerea dumneavoastră contează!
Eu nu pot decât să vă urez o toamnă frumoasă și să vă invit între paginile revistei, una mai interesantă ca niciodată.
Lectură plăcută și nu uitați, fericirea are gust de piper...


Petre Fluerașu”


În numărul VIII semnează, în ordinea paginilor: Petre Fluerașu, Conu Marius, Silvia Kappel, Elena Munteanu, Emilia Bucur, Sorin Olariu, Tatiana Constantin, Liviu Ustinescu, Adela Setti, Maria-Magdalena Jindiceanu, Daniel Lăcătuș, Marian Popa, Gabriel Mirea, Costin Bădici, Violeta Stika, Mălin Stan, Corneliu Traian Atanasiu, Andrei Isip, Daniel Stuparu, Viorica Răduță, Nicolae Cornescian, Florin Iordache, Alexandru Buruiană, Florin Contrea, Georgiana Jitaru, Aura Frusionoiu, Laurențiu Bădicioiu, Radu-Ilarion Munteanu, Maria Ioana Pastramă, Sorin Teodoriu, Claudia Mitrofan, Lucia Amarandei, George Roca, Clara Motrogan, Mariana Tănase, Costel Iftinchi, Severina Bâtcă.

Dacă credeți că textele, desenele, schițele sau grafica dumneavoastră merită să apară în revista ARCADA, procedura este foarte simplă. Lucrările se primesc ca atașament, în format Word, pe adresele de e-mail [email protected] sau [email protected]. Cei ce doresc să trimită lucrările prin poștă, o pot face pe adresa: Strada Turda, numărul 123, bloc 4, scara B, etaj 8, apartament 85, sector 1, București, cu mențiunea "Pentru revista Arcada" Lucrările vor fi analizate de membrii redacției care vă vor anunța decizia lor. În acest scop, vă rugăm să lăsați o modalitate prin care să vă putem contacta... Momentan, publicarea nu este remunerată. Drepturile de autor și responsabilitatea aparțin în exclusivitate autorilor.

Redacția, completată și extinsă, este garanția menținerii unui standard de calitate înalt. Le mulțumesc tuturor celor ce au contribuit la apariția acestui număr și în primul rând cititorilor care ne primesc în inimile lor. Pentru voi existăm și vă promitem că nu vă vom dezamăgi niciodată.
Grație vouă, ARCADA a ajuns astăzi la mai mult de 10.000 de cititori în fiecare lună, devenind una dintre cele mai citite reviste culturale din România.
Vă mulțumim și vă promitem că nu ne vom opri aici. Împreună, putem moderniza peisajul cultural românesc, împreună putem demonstra că viitorul înseamnă în primul rând entertainment...

Așteptăm orice material, propunere sau sugestie pe adresele deja cunoscute. ARCADA este o revistă deschisă. Poți schimba orice. Trebuie doar să ai curajul să o faci.

Vă urez lecturare plăcută. Și nu uitați, clipele dumneavoastră pot deveni mai frumoase.



Alege ARCADA, alege să fii fericit.



www.revistaarcada.lx.ro



Cei ce sunt interesați de publicitate în cadrul revistei sunt invitați să trimită un e-mail pe adresa [email protected] sau să folosească celelalte date de contact.

.  | index










 
poezii poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
poezii Casa Literaturii, poeziei şi culturii. Scrie şi savurează articole, eseuri, proză, poezie clasică şi concursuri. poezii
poezii
poezii  Căutare  Agonia - Ateliere Artistice  

Reproducerea oricăror materiale din site fără permisiunea noastră este strict interzisă.
Copyright 1999-2003. Agonia.Net

E-mail | Politică de publicare şi confidenţialitate

Top Site-uri Cultura - Join the Cultural Topsites!