agonia
romana

v3
 

Agonia - Ateliere Artistice | Reguli | Mission Contact | Înscrie-te
poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
armana Poezii, Poezie deutsch Poezii, Poezie english Poezii, Poezie espanol Poezii, Poezie francais Poezii, Poezie italiano Poezii, Poezie japanese Poezii, Poezie portugues Poezii, Poezie romana Poezii, Poezie russkaia Poezii, Poezie

Articol Comunităţi Concurs Eseu Multimedia Personale Poezie Presa Proză Citate Scenariu Special Tehnica Literara

Poezii Rom�nesti - Romanian Poetry

poezii


 


Texte de acelaşi autor


Traduceri ale acestui text
0

 Comentariile membrilor


print e-mail
Vizionări: 6857 .



Premiile naționale pentru poezie „Mircea Ivănescu”
presa [ ]

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
de [codex ]

2011-09-16  |     | 



Photobucket
Asociația culturală Artgothica Sibiu anunță instituirea premiilor naționale pentru poezie „Mircea Ivănescu”. Premiile se acordă pe trei secțiuni.

1.Premiul „Mopete” pentru manuscris



Condiții de participare :



Pot participa scriitori nedebutați în volum, indiferent de vîrstă și fără restricții de apartenență la uniuni de creație sau alte organizații. Concurenții vor trimite între 20 și 30 de poeme, culese cu diacritice, cu caractere Times New Roman, corp minim 12. Grupajul va fi trimis prin e-mail la adresa [email protected], de pe orice e-mail care nu conține numele real al autorului,până la data de 1 mai 2012. Organizatorii vor confirma explicit recepția e-mail-ului conținând grupajul de poeme. ( vă rugăm să retrimiteți emailul în cazul în care nu ați primit confirmarea de primire ). Identitatea autorului poate fi solicitată doar după încheierea jurizării. Orice participant, despre care se va constata, de către membrii Consiliului Director al Asociației Artgothica Sibiu, că a furnizat, în e-mail-ul de înscriere în concurs, indicii despre identitatea sa, va fi descalificat. E-mail-urile de înscriere la concurs vor fi arhivate și vor putea fi consultate, la cerere, de oricine este interesat. Premiul constă în următoarele : Diplomă ( oferită de Asociația Artgothica Sibiu) , Trofeul „Mopete pentru debut” și publicarea unui volum de poezie inedit al autorului la una dintre editurile partenere .

2.Premiul „Mircea Ivănescu” pentru Debut



Condiții de participare:



Condiția de înscriere este ca volumul de debut să fi fost publicat între 1 ianuarie 2011 și 31 decembrie 2011. Pot înscrie volume atît editurile cît și autorii. Se vor trimite câte 5 exemplare din volumul înscris, împreună cu datele de contact ale autorului, prin poștă, cu confirmare de primire, pe adresa : Asociația Artgothica Sibiu, 550024 Sibiu, Bld. Victoriei, nr.28, până la data de 1 mai 2012, data poștei.
Premiul constă în următoarele : Diplomă ( oferită de Asociația Artgothica Sibiu) , Trofeul „Mircea Ivănescu pentru debut” și un Notebook sau o sumă de bani .

3.Premiul „Mircea Ivănescu” pentru Poezie



Condiții de participare :



Condiția de înscriere este ca volumul să fi fost publicat între 1 ianuarie 2011 și 31 decembrie 2011. Pot înscrie volume atît editurile cît și autorii. Se vor trimite cîte 5 exemplare din volumul înscris, împreună cu datele de contact ale autorului, prin poștă, cu confirmare de primire, pe adresa : Asociația Artgothica Sibiu, 550024 Sibiu, Bld.Victoriei, nr.28 până la data de 1 mai 2012, data poștei. Premiul constă în următoarele : Diplomă ( oferită de Asociația Artgothica Sibiu) , Trofeul „Mircea Ivănescu pentru Poezie” și un Notebook sau o sumă de bani .



Reguli generale.
1. Este interzisă participarea la concurs a membrilor Colegiului Director al Asociației Artgothica Sibiu cât și a rudelor acestora de gradul întâi.

2. Membrii juriului vor juriza complet independent și vor furniza rezultatele finale ale jurizării într-un plic sigilat care va fi deschis în prezența majorității membrilor Colegiului Director al Asociației Artgothica Sibiu. Fiecare dintre membrii juriului va desemna cîte 5 grupaje sau volume, la fiecare dintre cele 3 secțiuni, notate, în ordinea descrescătoare a opțiunilor, cu note de la 1 la 5. Cîștigătorul fiecărei secțiuni va fi desemnat prin realizarea mediei aritmetice a notelor primite de la membrii juriului. În caz de medie egală, membrii juriului vor vota între grupajele sau volumele cu medie egală, cîștigătorul fiind desemnat cu majoritatea voturilor membrilor juriului.

3. Nominalizările vor fi anunțate pe site-ul Asociației culturale Artgothica Sibiu, la adresa http://artgothica.wordpress.com. Decernarea premiilor va avea loc în cadrul Taberei Internaționale de Poezie Artgothica – 2012.

Juriul care va acorda premiile este următorul:
președinte: Ion Mureșan
membri:
Ioan Moldovan
Cornel Ungureanu
Leo Butnaru
Felix Nicolau

Vă așteptăm, așadar, cu interes, manuscrisele sau cărțile publicate pentru a fi disecate și, de ce nu, premiate, de unul dintre cele mai bune jurii de poezie din ultima vreme .
Succes tuturor !

.  | index










 
poezii poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
poezii Casa Literaturii, poeziei şi culturii. Scrie şi savurează articole, eseuri, proză, poezie clasică şi concursuri. poezii
poezii
poezii  Căutare  Agonia - Ateliere Artistice  

Reproducerea oricăror materiale din site fără permisiunea noastră este strict interzisă.
Copyright 1999-2003. Agonia.Net

E-mail | Politică de publicare şi confidenţialitate

Top Site-uri Cultura - Join the Cultural Topsites!